Home » Zonwering

Zonwering

Wens je in de zomer je huis koel te houden tijdens die hete zomerdagen, dan kan je best een zonwering installeren. Een aircosysteem plaatsen is daarom niet altijd de beste oplossing. Zonwering is een energiezuinig alternatief en kent tal van mogelijkheden en uitvoeringen.

Buitenzonwering

Bij buitenzonwering gaan de zonnestralen het glas nooit bereiken. Buitenzonwering zoals zonneschermen, screen 's en rolluiken zijn een ideale manier om de zon en de bijhorende warmte buiten te houden tijdens zomerse dagen. Binnen zonwering schermt pas af nadat de zonnestralen al door het raam naar binnen zijn gekomen. De warmte zit dus al tussen het glas en de gordijnen of de lamellen opgeslagen. Buitenzonwering houdt 85 à 90% van de warmte-energie tegen, binnen zonwering maar 35 à 65%.

Zonnescherm

Een zonnescherm bestaat uit een doek dat zit opgerold in een kast die vergelijkbaar is met die van een rolluik en dat met behulp van zogenaamde knikarmen horizontaal uitgevouwen kan worden zowel manueel als elektrisch.

Wij helpen jou kiezen

Onze aanpak is veelal dezelfde. Wij luisteren vooral naar jouw wensen en redenering. In functie van de ruimte, oriëntatie en hoogte van de ramen gaan we samen een ontwerp voorstellen, in harmonie met de stijl en mogelijkheden van jouw woning.

Op zoek naar Professioneel advies voor uw Zonwering ?

Al meer dan 20 jaar ervaring tot uw dienst!