Home » Ramen » Toebehoren » Verluchtingen

Renson Verluchtingen

Waarom ventileren?

De lucht binnenshuis wordt elke dag vervuild door de bewoners (door te ademen, zweten), door hun activiteiten (koken, douchen, verwarmen en roken), maar ook door het huis zelf (radon, vluchtige organische stoffen, verf, detergenten, …). Overvloedige isolatie en onvoldoende ventilatie creëren samen een muffe en vervuilde lucht die verschillende ongemakken met zich meebrengt zoals mijten, schimmelvorming, overbrengen van virussen, bacteriën, vochtophoping en de concentratie van schadelijke chemische gassen zoals CO2.

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat het volstaat de ramen af en toe te openen. Het effect dat hiermee wordt bereikt is echter tijdelijk, en bovendien gebeurt ventileren via open ramen niet gecontroleerd, wat een energieverlies met zich meebrengt. Bovendien kan het openen van ramen andere problemen met zich meebrengen, zoals geluidshinder, verhoogde kans op inbraak, het binnendringen van insecten, en zo verder.

invisivent evo

De Invisivent EVO maakt stijlvol ventileren mogelijk. De verborgen installatie achter slag en boven op het raamprofiel zorgt er voor dat de de invisivent EVO bijna onzichtbaar is van buitenaf.
Dankzij zijn zelfregelende klep staat de invisivent EVO borg voor de toevoer van verse en gezonde lucht zonder toch. Bovendien leidt de manueel verstelbare binnenklep de binnenkomende luchtstroom naar boven, wat voor een maximale verspreiding van de verse lucht zorgt in uw woning.
Het invisivent EVO gamma voldoet aan de inbraakwerenheidklasse 2.

Invisivent EVO Hf

De invisivent EVO HF heeft een debiet dat 30% hoger ligt dan dat van de alom gekende invisivent EVO. De invisivent EVO HF is daarom de ideale oplossing voor gebruik in kamers met kleine ramen waar toch een toereikend debiet moet bereikt worden. In gesloten positie is er geen visueel verschil tussen de invisivent EVO en de invisivent EVO HF.
De invisivent EVO HF wordt evenals de invisivent EVO boven op het raamprofiel gemonteerd. Dankzij zijn zelfregelende klep staat de invisivent EVO HF  borg voor de toevoer van verse en gezonde lucht zonder toch. Bovendien leidt de manueel verstelbare binnenklep de binnenkomende luchtstroom naar boven, wat voor een maximale verspreiding van de verse lucht zorgt in uw woning.
Het invisivent EVO HF gamma voldoet aan de inbraakwerenheidklasse 2.

invisivent evo ak

Klik hier om een tekst te typen.